Platforma e parë komunikuese dhe informuese në arsim

Bashkohu me studentë, mësimdhënës dhe prindër në platformën profesionale për arsim 'Scooler'.

Hapësirë më e madhe

Dosjet tua janë në një vend dhe mund të zënë hapësira sa të duan.

Shpërndarja e avancuar

Shpërndarja e dosjeve me çdo person brenda të platformës me funksion të avancuar të shpërndarjes.

Mesazhe direkte

Mbështetje e çastit me mesazhe direkte në kohë reale.

Njoftimet

Përcillni të gjitha aktivitetet në një fushë interaktive të njoftimeve.

Shkarko applikacionin